DOLAR 32,3161 0.19%
EURO 35,1605 0.06%
ALTIN 2.293,420,71
BITCOIN 22895261.03463%
İstanbul
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Tuzla Organizasyon, Nişan, Doğum Günü ve Kına Organizasyonu Ahter Event

Tuzla Organizasyon, Nişan, Doğum Günü ve Kına Organizasyonu Ahter Event

ABONE OL
Ekim 1, 2023 00:48
Tuzla Organizasyon, Nişan, Doğum Günü ve Kına Organizasyonu Ahter Event
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Açık Alan Organizasyonu, Kapalı Mekan Organizasyonları, Kurumsal Organizasyon 

Ahter Event Organizasyon Yaratıcı, tecrübeli ve çözüm odaklı bir ekip olarak;  Etkinliğinizin en başından sonuna kadar sizinle birlikte çalışmayı hedefleyen kapsamlı bir etkinlik yönetimi şirketiyiz.

Ahter Event Organizasyon olarak 2018 yılından bugüne İstanbul Organizasyon Firmaları arasındaki yerimizi üst sıralarda koruyoruz. Düğün, nişan, kına, kurumsal toplantı, sünnet düğünü, piknik organizasyonları, kahvaltı organizasyonları, yılbaşı partileri, kokteyl organizasyonları, lansman toplantıları, doğum günü partileri ve daha birçok organizasyon hizmetimiz ile siz değerli misafirlerimize hizmet vermeye devam ediyoruz.

Herhangi bir organizasyonunuz için ihtiyacınız olacak her şeyi temin ederek, sizin de konuklarınızın da hayran kalacağı manzaralar ortaya çıkarıyoruz. Dilerseniz kokteyl dilerseniz ikramlık isterseniz de yemek gibi seçeneklerinizin bulunduğu catering hizmetleri, minik misafirler için animasyon hizmetleri, dekorasyon hizmetleri ve kiralama hizmetleri gibi bir organizasyonda ihtiyaç duyabileceğiniz her maddeyi titizlikle düşünüp sizin fikirleriniz ve istekleriniz doğrultusunda tasarlıyoruz.

Misafirlerinize sunulacak ikramlıklar ve yemekler, gelen çocuk misafirler için palyaço, oyun parkı, animatör gibi hizmetler, masa sandalyelerin düzeni ve süslemeleri gibi organizasyonunuzu eksiksiz kılacak her noktada sizlere kusursuz hizmet vermekten gurur duyuyoruz. İzmir organizasyon şirketleri arasında, esas aldığımız müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibimiz ile piyasadaki rakiplerimizden bir adım öne çıkıyor, sizleri en mutlu ve en özel günlerinizde kendinizi çok daha özel hissetmeniz için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bir organizasyon firmasından ne bekliyorsanız,

Ahter Event Organizasyon ailesi olarak, kaliteli ekipmanlarımız ve profesyonel ekibimiz ile her gününüzde yanınızdayız! Hemen organizasyon hizmetlerimizi incelemeye başlayabilir, bizimle iletişime geçebilirsiniz!

Tuzla Organizasyon, Nişan, Doğum Günü ve Kına Organizasyonu Ahter Event

INSTAGRAMhttps://www.instagram.com/ahterevent/

TEL0551 676 3620

En az 10 karakter gerekli