DOLAR 32,4912 0.04%
EURO 34,9014 0.26%
ALTIN 2.478,920,69
BITCOIN 2003408-4.20612%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Karavan Sektörünün En Büyük Buluşması Tüyap’ta

Karavan Sektörünün En Büyük Buluşması Tüyap’ta

ABONE OL
Aralık 26, 2022 17:45
Karavan Sektörünün En Büyük Buluşması Tüyap’ta
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Karavan severler ile kamp ve doğa tutkunlarının ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde hazırlanan Karavanist ve Outdoorist fuarları, 7-15 Ocak 2023 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak. Türkiye’nin kendi alanında en büyük etkinlikleri olan Karavanist ve Outdoorist fuarları, yurt içi ve yurt dışından firma ve markaları bir araya getirecek.

Tüyap Fuarcılık Grubu tarafından Karavan İmalatçıları ve Tedarikçileri Derneği (KAİTED), Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu (UKKF), Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) ve Yacht Life Travel Dergisi iş birliğiyle hazırlanan Karavanist İstanbul 3’üncü Karavan ve Ekipmanları Fuarı ve Outdoorist 2’inci Outdoor ve Kamp Malzemeleri, Su Sporları, Deniz Araçları Bisiklet, Motosiklet, 4×4, Off- Road, Ticari Araçlar ve Aksesuarları Fuarı, Boat Show Özel Bölümü ile eş zamanlı olarak 7-15 Ocak 2023 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde doğa tutkunlarına kapılarını açacak.

HİBRİT KARAVANLAR DA YER ALACAK

Tüyap’tan yapılan yazılı açıklamaya göre; karavan severler ile kamp ve doğa tutkunlarının ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde hazırlanan Karavanist ve Outdoorist fuarları, 5 salonda toplam 40 bin metrekare alanda düzenlenecek. 200’den fazla firmanın son model araç ve ekipmanlarının tanıtılacağı fuarlar, sektör profesyonellerinin yanı sıra halka da açık olacak. Karavanist Fuarı’nda; motokaravan, çekme karavan, van tipi karavan, özel amaçlı araçlar, mobil hizmet karavanları, ticari karavanlar, 4×4, SUV araçlar ve seyahat römorkları sergilenecek. Fuarlarda yalnızca benzin ve motorlu değil, elektrikle çalışan yeni nesil hibrit karavanlar da ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

KAMPÇILIKLA İLGİLİ HER TÜRLÜ ÜRÜN GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Karavanist Fuarı’nda aynı zamanda karavan iç dekorasyon ürünlerinden güneş panellerine, uydu sistemlerinden, duş ve su sistemlerine kadar karavan ve kampçılıkla ilgili her türlü ürün görücüye çıkacak. Outdoorist Fuarı’nda ise kamp çadırlarından kampçılık ekipmanlarına, bisikletlerden doğa sporları ekipmanlarına kadar insanı doğa ile bütünleştiren birçok ürün ve malzeme sergilenecek.

“54 ÜLKEDEN 60 BİNİN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ BEKLİYORUZ”

Karavanist ve Outdoorist fuarlarının her geçen yıl daha da fazla ilgiyle karşılandığını ifade eden Tüyap Fuarlar Yapım AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, şunları kaydetti:

“Fuarlarımıza katılan firmalar, fuar sırasında aldıkları siparişlerin neredeyse 2 katını fuar sonrasında alıyorlar. Bu durum fuarlarımızın etki alanının ne kadar geniş olduğunu gösteriyor. Fuarımızda; 200’den fazla katılımcı firmamız son model karavanlarını sektörle buluşturacak. Geçtiğimiz yıl Balkanlar, Avrupa, Orta Doğu başta olmak üzere 42 ülkeden 45 bine yakın ziyaretçi ağırlamıştık. 2023 yılındaki fuarımız içinse 54 ülkeden 60 binin üzerine ziyaretçi bekliyoruz.”

En kaliteli en uygun karavan güneş enerji sistemi https://www.maxcamsolar.com

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli