DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2076290-2.12132%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

16:54

İKİNDİYE KALAN SÜRE

İstanbul Tuzla’da Ahter Event Organizasyon Açıldı.

İstanbul Tuzla’da Ahter Event Organizasyon Açıldı.

ABONE OL
Kasım 28, 2022 17:32
İstanbul Tuzla’da Ahter Event Organizasyon Açıldı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Organizasyon Nedir?
Düzenleme, devletin, toplumun, yönetimin ve diğer kuruluşların düzenlenmesine organizasyon denmektedir. Organizasyon herhangi bir etkinliğin oluş biçiminin en ince ayrıntısına kadar düşünülerek gerçekleştirilmesidir. Organizasyon kelimesi kurum, kuruluş, teşkilat anlamına da gelmektedir.

Ortak bir amaç ile oluşmuş olan, ortak bir çalışma düzenine sahip, verimli yönetilebilen toplumsal düzene organizasyon denir. Genel olarak etkinlik söz konusu olup bu etkinliğin düzenlenmesi ifade edilmektedir.

Aynı zamanda organizasyon etkinlikleri pek çok bilim dalının da araştırma konusudur. Psikoloji, sosyoloji, siyaset bilimi, iktisat gibi sosyal bilim dalları organizasyonları mevcuttur.
Organizasyon şeması oluştururken bazı temel adımlar dikkate alınır. İdari işler, mali işler, satın alma, üretim, satış ve pazarlama organizasyon şemasını oluşturmanın adımlarıdır. Ortaya çıkan şemada ilgili amaca bağlı kalınmalıdır. Hazırlanılan şema ve plana göre hareket edilmektedir. Organizasyon şemasında yer alan süreçler gereklilik ve ihtiyaca göre ilerlemektedir.

İstanbul Tuzla’da Ahter Event Organizasyon Açıldı.

Genç girişimci Merve Buse hanım konseptleriyle özel günlerinizi taçlandırıyor. İstediğiniz doğum günü, nişan, kına, söz, sünnet düğünü, düğün, evlilik teklifi, açılış ve baby shower etkinliklerinizde size ölümsüz anlar yaşatıyor. Ayrıntılı bilgi için İnstagram adresinden ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/ahterevent/

TEL: 0551 676 3620

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli