DOLAR 32,3258 0.23%
EURO 35,0801 -0.15%
ALTIN 2.283,010,25
BITCOIN 22887881.73934%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

İnstagram Kapanan Hesapları Açma 2021

İnstagram Kapanan Hesapları Açma 2021

ABONE OL
Haziran 9, 2021 18:28
İnstagram Kapanan Hesapları Açma 2021
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Kapanan İnstagram Hesabını Açma
İnstagram hesabınıza girmeye çalıştığınız bir gün şöyle bir mesaj görebilirsiniz; “Hesabın koşullarımızı ihlal ettiği için kapatıldı.”. Bu mesaj İnstagram hesabınızın bazı sebeplerden dolayı İnstagram tarafından kapatıldığı söyler. İnstagram hesabının kapatılması sizi korkutmamalıdır. Yeni bir hesaba gerek duymadan hesabınızı belirli adımlar yardımıyla açabilirsiniz.

İnstagram Kapanan Hesabı Açma İşlemleri

İnstagram’a giremediğiniz ve bu mesajı aldığınız zaman yapmanız gereken ilk işlem, hesabın kapatılma sebebini bulmaktır. İnstagram, bazı durumlarda kurallarını ihlal ettiğini düşünür ve hesabınızı kapatır. Örneğin; +18 paylaşımlar hesabın kapatılması için yeterli bir nedendir.

 

Aynı şekilde ırkçılık, şiddet gibi toplumun genel yapısını bozacak paylaşımların yapılmasıyla da hesap kapatılmış olabilir. Telif hakkının ihlali sonucu yapılan şikayetler de hesabın kapanmasını sebep olabilir. Bu tip hususlara dikkat etmeli ve hesabınızı geri açtıktan sonra bu kurallara uymaya dikkat gösterilmelidir. İnstagram kapanan hesabı açma işleminde bize yardım edecek kısım ise uyarı mesajındaki “daha fazla bilgi al” bölümüdür.

İnstagram hesabınıza bilgisayar üzerinden erişim sağlandığında ise bir link ile karşılaşırsınız. Bu linke tıklayıp gerekli bilgileri elde edebilirsiniz. Eğer iki şekilde de bu mesaja ulaşamazsanız e-posta adresinizi kontrol etmeniz gerekiyor. Mail kutunuzda uyarı mesajlı bir mail görmeniz mümkündür.

Kapanan İnstagram hesabını açma işleminin ilk adımı İnstagram’a itiraz talebinde bulunmaktır. İnstagram ekibi, mail adresinize bu konu ile alakalı bir mail atacaktır. Bu maili detaylı incelediğinizde bir form linki olduğunu göreceksiniz. Bu linkte yer alan form sizin itiraz etme dilekçenizdir.

Burada ilk karşınıza çıkan şey “hesabınızı dondurdunuz mu?” bölümüdür. Bu kısımda “hayır” seçeneğini işaretleyerek bir sonraki adıma geçin. Diğer kısımda sizden bazı bilgiler talep edilecek, Ad Soyad, İnstagram kullanıcı adı, mail adresiniz ve ülkeniz gibi. Bu bilgileri tamamen eksiksiz bir şekilde doldurmanız gerekiyor. Bu kısımları doldurduktan sonra “gönder” tuşuna bastığınızda itirazını göndermiş oluyorsunuz.

Daha sonra tek yapmanız gereken şey instagram’dan bir cevap beklemektir. Eğer cevap olumlu ise hesabınız kısa sürede aktif edilecektir. Aksi halde yeni bir hesap açmak zorunda kalabilirsiniz.

Kapanan İnstagram Hesabını Açma Formu

Ardından kapanan instagram hesabını geri açma formu‘na girerek formu size uygun şekilde doldurunuz.




En az 10 karakter gerekli